Personligt brev

D

ann håller blickarna framåt.

Under många år har jag jobbat som servicetekniker och inom bemanning. Att jobba med människor inom olika samhällsklasser och åldersgrupper gör att jag ständigt försöker ge ett professionellt och tryggt intryck. Variation och stimulerande uppgifter tilltalar mitt arbetssinne.

Just nu ser jag på möjligheter att bredda mina kompetenser inom olika branscher då jag stagnerat i mitt nuvarande arbete. Min breda kunskapsbas och erfarenhet gör mig till en resurs för min arbetsgivare. Mina kunskaper inom Data/IT och support ger ett mervärde som många arbetsgivare idag saknar hos sina anställda. Jag söker en plats där jag utvecklas och har möjligheten att nyttja mina servicekunskaper och min noggrannhet i arbetet.

Jag är en person som inte är rädd för att utföra det som krävs av mig och mitt mål är att känna mig nöjd med mitt dagliga arbete.

Det tilltalar mig att prova på nya arbetsuppgifter och att arbeta i grupp eller individuellt är för mig lika enkelt. Anpassningsförmågan är min stora fördel.  Det är inte ovanligt att jag ofta blir den ”ofrivilliga chefen/ledaren”.

Jag gillar att lösa problem och är vid behov mycket tävlingsinriktad. Utåt sätt är jag en självsäker och harmonisk person och har en fallenhet för att skapa kontakter med och mellan människor.

Att vara mån om sin omgivning är viktigt och detta är något som ofta leder till att jag engagerar mig ideellt inom föreningar och organisationer.  Mitt ideella engagemang gör att jag dagligen har kontakt med en stor variation av människor i olika åldersgrupper och samhällsklasser.

På min fritid ligger familj, teknik, design och utformning mig varmt om hjärtat. Datorspel och kreativitet är intressen som delas med familjen.

Med vänliga hälsningar

// Dann Aragrim

Kontakta Dann!

Ladda ner Danns CV och personliga brev

Klicka här för CV

Klicka här för Personligt brev

Kontakta Dann!

Med kaffe i handen och en avslappnad miljö samtalar Dann gärna med dig om allt!

KONTAKTA DANN