Service av mobiler och surfplattor

M

irakuru reparerar och utför service på flertalet mobiler och modeller av surfplattor.

Kontakta oss för att få reda på om vi kan laga mobiler av just din modell.

På Mirakuru är vi väldigt medvetna om värdet en mobiltelefon har för dig som person idag. Därför är vi väldigt noga med att upplysa om vad som gäller vid service och reparation. Idag bär vi halva och ibland mer av livet i fickan. I de allra flesta fall kan vi rädda eller återskapa dina bilder vilket brukar uppskattas av våra kunder.

För att vi ska kunna reparera din enhet med gott samvete har vi som mål att upplysa er om vad som gäller vid en service hos oss.

Hur fungerar service på mobiler med garanti?

Din enhet har två års garanti från tillverkaren och tre års reklamationsrätt (vid produktionsfel och ej tappskador). För att din garanti ska gälla så kräver tillverkaren att du reparerar din mobiltelefon på en auktoriserad verkstad (en verkstad godkänd och testad/granskad av tillverkaren). När du väljer service hos Mirakuru bryter du produktionsgarantin (om telefonen öppnas eller byter delar inuti telefonen). Därför kan vi ibland rekommendera kunder att söka en auktoriserad verkstad för service av dyra toppmodeller. Mobiler som är mer än två år gamla eller har ett lägre värde kan oftast repareras mer kostnadseffektivt hos Mirakuru. Vi tar inga överpriser och vår ambition är medverka till att minska konsumtionshetsen som råder i dagens samhälle.

Har du frågor kring din modell så tveka inte att kontakta oss så kan vi återkomma med kostnadsförlag och servicemöjligheter.

”Vi håller inte med lager för att kunna ge dig bättre dagspriser och för att du inte ska vara utan din enhet i väntan på delar.”

Mobiler på serviceärende
KONTAKTA OSS

Boka en kostnadsfri konsultation

Med kaffe i handen och en avslappnad miljö hjälper vi dig att möta dina förväntningar i ditt kommande projekt.

KONTAKTA OSS