Hemsidor skapade av Mirakuru

M

irakuru skapar, bygger och uppdaterar hemsidor via WordPress – Ett världsledande CMS!

Dann har valt att arbeta med hemsidor i WordPress på grund av dess världsledande system och struktur. Mängden applikationer och uppdateringar skapar en bra och enkel grund att arbeta på för er som användare. De senaste säkerhetsfunktionerna och tillägg som underlättar exempelvis GDPR anpassning gör att ni som användare slipper oron om utdaterade system och avsaknaden av funktioner. Låt din webbsida utvecklas parallellt med ditt företag/intresse.

Danns sidor har även möjligheten att bli sammanlänkade till Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn) där du utan svårigheter och komplicerad kod kan sprida din information, kommunicera och interagera mellan de olika systemen. Korspublicera dina inlägg och bilder,  schemalägg dina blogginlägg och annonser för att smidigt sköta om dina social media-konton. Skapa en levande hemsida med ett fåtal insatser som håller länge!

Är din hemsida redo för webben 2019?

Alla hemsidor som Dann skapar anpassas efter rådande krav och specifikationer enligt aktuell marknadsstandard. Följ med i utvecklingen för att interagera och synas på webben samt hålla dig säker med HTTPS och andra säkerhetsprotokoll.

Struktur
Struktur
Dann bygger en hållbar och genomtänkt struktur som lätt kan utvecklas och anpassas vid behov.
Responsiv
Responsiv
Danns webbsidor är responsiva och anpassas efter den medieplattform du väljer att använda.
Användarvänlig
Användarvänlig
Danns webbsidor har alltid användarvänlighet i fokus. Enkel struktur och navigering.
Hemsidor med skalbarhet skapar digital funktionalitet

Utvecklas med glädje och stolthet i ditt nya digitala hem.

Danns mål är att du som användare alltid ska känna glädje och stolthet i din sida. Dann önskar att den här känslan kvarstår när du öppnar upp den och delar den med andra. Du ska helt enkelt ha ett digitalt hem där du och dina kunder/Användare kan utvecklas och växa.

Din glädje är Danns stolthet!

Kontakta Dann!

Kontakta Dann för ett samtal!

Med kaffe i handen och en avslappnad miljö hjälper Dann dig att möta dina förväntningar i ditt kommande projekt.