Hemsidor från Mirakuru

M

irakuru skapar, bygger och uppdaterar hemsidor via WordPress – Ett världsledande CMS!

Mirakuru har valt att arbeta med hemsidor i WordPress på grund av dess världsledande system och struktur. Mängden applikationer och uppdateringar skapar en bra och enkel grund att arbeta på för er som kund. De senaste säkerhetsfunktionerna och tillägg som underlättar exempelvis GDPR anpassning gör att ni som kund slipper oron om utdaterade system och avsaknaden av funktioner. Låt din webbsida utvecklas parallellt med ditt företag

Våra sidor har även möjligheten att bli sammanlänkade till Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+) där du utan svårigheter och komplicerad kod kan sprida din information, kommunicera och interagera mellan de olika systemen. Korspublicera dina inlägg och bilder,  schemalägg dina blogginlägg och annonser för att smidigt sköta om dina social media-konton. Skapa en levande hemsida med ett fåtal insatser som håller länge!

Är din hemsida redo för webben 2018?

Alla hemsidor som vi skapar anpassas efter rådande krav och specifikationer enligt aktuell marknadsstandard. Följ med i utvecklingen för att interagera och synas på webben samt hålla dig säker med HTTPS och andra säkerhetsprotokoll.

Struktur
Struktur
Vi bygger en hållbar och genomtänkt struktur som lätt kan utvecklas och anpassas vid behov.
Responsiv
Responsiv
Mirakurus webbsidor är responsiva och anpassas efter den medieplattform du väljer att använda.
Användarvänlig
Användarvänlig
Våra webbsidor har alltid användarvänlighet i fokus. Enkel struktur och navigering.
Hemsidor med skalbarhet skapar digital funktionalitet

Utvecklas med glädje och stolthet i ditt nya digitala hem.

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna glädje och stolthet i din sida. Vi önskar att den här känslan kvarstår när du öppnar upp den och delar den med andra. Du ska helt enkelt ha ett digitalt hem där du och dina kunder kan utvecklas och växa.

Din glädje är vår stolthet!

Kontakta oss!

Boka en kostnadsfri konsultation

Med kaffe i handen och en avslappnad miljö hjälper vi dig att möta dina förväntningar i ditt kommande projekt.

KONTAKTA OSS