Hemsidor

MR

Aragrim skapar, bygger och uppdaterar hemsidor via WordPress – Ett världsledande CMS!

Jag har valt att arbeta med hemsidor i WordPress på grund av dess världsledande system och struktur. Mängden applikationer och uppdateringar skapar en bra och enkel grund att arbeta på som användare. Det finns de senaste säkerhetsfunktionerna och tillägg som underlättar exempelvis GDPR anpassning gör att jag som användare slipper oron om utdaterade system och avsaknaden av funktioner. Jag låter min webbsida utvecklas parallellt med mitt intresse.

Jag har har även möjligheten att bli sammanlänkad till Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn) där du utan svårigheter och komplicerad kod kan jag sprida min information, kommunicera och interagera mellan de olika systemen. Korspublicera mina inlägg och bilder,  schemalägg mina blogginlägg och annonser för att smidigt sköta om mina social media-konton. Skapa en levande hemsida med ett fåtal insatser som håller länge!

Min hemsida är redo för webben 2020

Alla hemsidor som jag skapar anpassas efter rådande krav och specifikationer enligt aktuell marknadsstandard. Följ med i utvecklingen för att interagera och synas på webben samt hålla dig säker med HTTPS och andra säkerhetsprotokoll.

Struktur
Struktur
Jag bygger en hållbar och genomtänkt struktur som lätt kan utvecklas och anpassas vid behov.
Responsiv
Responsiv
Mina webbsidor är responsiva och anpassas efter den medieplattform du väljer att använda.
Användarvänlig
Användarvänlig
Mina webbsidor har alltid användarvänlighet i fokus. Enkel struktur och navigering.
Hemsidor med skalbarhet skapar digital funktionalitet

Jag vill utvecklas med glädje och stolthet i mitt digitala hem.

Mitt mål är att jag som användare alltid ska känna glädje och stolthet i min sida. Jag önskar att den här känslan kvarstår när jag öppnar upp den och delar den med andra. Jag ska helt enkelt ha ett digitalt hem där jag och mina kontakter kan utvecklas och växa.

Din glädje är min stolthet!

Kontakta Mig!