Hemelektronik

M

irakuru felsöker, installerar och erbjuder anpassade lösningar för hemelektronik.

Inget är så frustrerande som när hemelektroniken strular. Saknar du intresset eller har du inte tiden att sköta tekniken så kan vi på Mirakuru hjälpa till. Vill ni att saker bara ska fungera? Mirakuru kan efter överenskommelse hjälpa er med inställningar och felsökning av hemelektronik. Vi avhjälper många problem och erbjuda lösningar som passar era behov. Behöver du installera och ställa in ditt WIFI? Vi konfigurerar och kopplar upp dina prylar.

Har du ett hemmaprojekt eller behöver köpråd?

Produkter för hemelektronik är en snabbt växande trend på “smarta hem”-marknaden. Idag kan du styra det mesta i hemmet via en app och på beskrivningen verkar allt så enkelt. I verkligheten har du oftast lagt pengar på en produkt som blir liggandes kvar i kartongen för att det är svårt att förstå hur det funkar. I vissa fall kan det vara bra att bolla dina idèer ett varv till innan köp. Mirakuru hjälper till att välja produkter som passar just dig och dina behov. Självklart finns vi kvar som support om något skulle strula.

Vill du kunna se på Netflix, HBO och Viaplay på fler enheter?

Några vanliga frågor som vi får är: Hur gör man för att kunna se på film/serier på fler av hushållets tv-apparater? Måste jag köpa till dyra digitalboxar och tvillingkort?

Streamingtjänsterna tillåter idag att flera kan vara inloggade på samma konto. Har du en chromecast kopplad till din tv:s hdmi-uttag kan du spegla din smartphone eller surfplatta direkt till tv:en. Bara öppna appen du vill använda exempelvis Netflix, klicka casta och starta uppspelningen. Inga digitalboxar i syne eller tvillingkort är nödvändigt heller. Det låter enkelt eller hur?! Koppla in och streama dina favoriter direkt utan en massa avancerade inställningar.

Kontakta oss för att få reda på om vi kan hjälpa dig med din installation av hemelektronik eller utföra serviceärenden.

KONTAKTA OSS

Boka en kostnadsfri konsultation

Med kaffe i handen och en avslappnad miljö hjälper vi dig att möta dina förväntningar i ditt kommande projekt.

KONTAKTA OSS